Miss Lipgloss

Ik collecteer omdat:
“Borstkanker komt bij zo vreselijk veel vrouwen voor, 1 op de 7 krijgt het. Dat vind ik eng. Maar mede door het werk van Pink Ribbon is er meer geld voor behandeling, nazorg en onderzoek. Hoe meer onderzoek er naar gedaan wordt, hoe beter de behandelingen worden. Als je doneert of naar House of Beauty komt draag je hieraan echt een steentje bij. Dat is zó goed!”

Dankbaar
“Zelf ben ik er een aantal jaar geleden erg bang voor geweest. Mijn moeder had een bevolkingsonderzoek gehad en ze hadden ‘iets’ gevonden in haar borst. We hebben ons zo ontzettend veel zorgen gemaakt. De dag voor kerst belde de huisarts, het bleek onschuldig. Wat een opluchting. Ze gaat nu elk halfjaar voor controle en dat is een fijn idee.”

Motto
“Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe snel het leven voorbij kan zijn, daardoor ga ik heel bewust voor dingen die me elke dag blij maken. Ik denk dat we allemaal snel geneigd zijn te denken: genieten komt straks wel of later kan ik leuke dingen doen. Genieten zit in kleine dingen: een zonsondergang, een kop koffie bij mijn favoriete koffiezaakje, een middag vrij nemen om eens een boek te lezen. Dus wacht niet met leuke dingen doen.”