DJ House of Beauty

Enjoy Amsterdam’s finest DJ’s

Het is aftellen tot 11 oktober en achter de schermen zijn de voorbereidingen in volle gang. De festivalsfeer van The House of Beauty wordt versterkt door Amsterdam’s finest DJ’s. Onder het genot van wervelende tunes onderga je top treatments van beauty professionals.

Het indoor fundraising event, dat om 11.30 van start gaat, wordt de hele dag omlijst door bruisende tunes van Amsterdam’s finest DJ’s. Van een relaxte ambiance in de ochtend tot opzwepende beats in de vroege avonduren, het muzikale programma garandeert een zinderende dag. Al je zintuigen worden geprikkeld door heerlijke beautybehandelingen, muziek, drinks en bites. De namen zijn net officieel bevestigd en met trots presenteert The House of Beauty: de DJ’s.

We proudly present: the DJ’s

DJ House of BeautySoulful

DJ Fullscale ken je misschien als vaste DJ van het wekelijkse MONDAY in de Supperclub, maar ook internationaal is hij geen onbekende meer. Wesley Lefeber wilde al DJ worden sinds hij op de lagere school plaatjes van Michael Jackson aan elkaar mixte. Nu, na ruim tien jaar professionele muzikale ervaring, is hij een van de beste Hip-Hop en R&B DJ’s van Nederland. Hij wijkt ook wel eens af van deze stijlen, mits de muziek maar soul heeft.
Hoor hier meer van DJ Fullscale.

 

DJ House of BeautyNumber 1 fashion DJ
DJ Covergirl Sunny is blogger, influencer, nachtvlinder en Fashion DJ op vele events over de hele wereld. Niet voor niets heeft Sunny Jansen een Style Award van Elle binnengesleept voor ‘best dressed’. Ze maakt van elke performance een waar feest. Ooit begonnen als danseres in de befaamde Amsterdamse club iT en tegenwoordig naast DJ ook producer en organisator van feesten.

Hoor hier meer van DJ Covergirl Sunny.

 

DJ FashionpackStylish
Fashionpack bestaat uit DJ Hart & DJ Kosters ofwel fashion designer Bas Kosters en de multi-getalenteerde Shirley Hart. De ongetemde DJ-sets van dit duo sieren de beste modefeestjes in binnen- en buitenland. Gevuld met Electro, New Disco, Italo, Club, House en Rock sounds. Het resultaat is zonder uitzondering een uitzinnige menigte op de dansvloer.

Hoor hier meer van Fashionpack.

 

DJ House of BeautyBeautiful sound
De prachtige Emanuelle Vos maakt momenteel furore in de Amsterdamse scene. Haar optredens bij VOGUE Fashion Night Out, op Lowlands en bij restaurant & bar Nacional blijven alles behalve onopgemerkt. Naast de muziek ligt de ambitie van Emanuelle bij duurzame projecten om bewustwording te creëren voor de natuur.

Hoor hier meer van Emanuelle.
Join The House of Beauty en Amsterdam’s finest DJ’s op 11 oktober in Amsterdam.

facebooktwitterpinterestlinkedinmailfacebooktwitterpinterestlinkedinmail