The House of Beauty

The House of Beauty is een sprankelend & stylish indoor fundraising event in Amsterdam waarvan de gehele opbrengst naar Stichting Pink Ribbon gaat. Een evenement dat al je zintuigen prikkelt. Geniet van inspirerende make-up tutorials, hemelse spa treatments, hand massages, beauty workshops, haar styling, een brow bar, een men’s grooming, professionele fotoshoots en steun daarmee bovenal de bewustwordingscampagne en onderzoek rond borstkanker.

Met Estée Lauder Companies als drijvende kracht achter dit evenement ben je gegarandeerd in professionele handen. De visagisten van Bobbi Brown en Smashbox, de geurexperts van Jo Malone, Michael Kors en Tom Ford Beauty en de beauty professionals van Estée Lauder, La Mer, Clinique en Aveda zullen je maximaal inspireren. Neem je vriendinnen mee en laat je verwennen bij de verschillende activiteiten op het House of Beauty evenement. Mannen zijn ook welkom voor een grooming behandeling.

♡ Top treatments van beauty
professionals

♡ Geniet van Amsterdam’s finest DJ’s

♡ Drinks & bites voor inner beauty

♡ Beautybloggers en BN-ers die Pink Ribbon steunen

♡ The House of Beauty Studio

♡ De gehele opbrengst voor Stichting Pink Ribbon*

FACTS
Wanneer:   11 oktober 2015 van 11.30-19.30
Waar:           Beurs van Berlage, Damrak 243, Amsterdam (5 minuten lopen van Amsterdam Centraal)
Entree:        Gratis!

Meld je aan op Facebook
Let op: op het event kun je alleen met PIN betalen.

Heb jij al aangegeven of je er 11 oktober bij bent?

Posted by The House of Beauty on vrijdag 2 oktober 2015

 

*De gehele opbrengst van The House of Beauty gaat naar Stichting Pink Ribbon
Het thema van de borstkankermaand dit jaar is jonge vrouwen met borstkanker. Borstkanker is in alle gevallen een ingrijpende ziekte. Jonge vrouwen (<45 jaar) kampen vaak met een nóg grotere ziektelast. Afwijkingen zijn moeilijker te vinden en jonge vrouwen krijgen vaker aanvullende behandelingen als chemo- en/of hormoontherapie. Ook is de kans op terugkeer bij jonge vrouwen groter en heeft het vaker overlijden tot gevolg.

De opbrengst van House of Beauty wordt door Stichting Pink Ribbon ingezet om jonge vrouwen met borstkanker te helpen. 30 onderzoeksvoorstellen worden momenteel door de Wetenschappelijke Advies Raad en de Patiënten Advies Raad van Pink Ribbon en door internationale referenten beoordeeld, en de definitieve toekenningen zullen aan het begin van 2016 bekend gemaakt. Tijdens de toekenningen wordt er ook bekend gemaakt welk onderzoek mede mogelijk gemaakt is door de House of Beauty donatie van Estée Lauder.   Voor informatie over de bijna 200 onderzoeken en projecten die door Pink Ribbon gefinancierd zijn, ga naar de website