CYNTHIA

We love: The House of Beauty Ambassadeurs

 

Bloggers The House of BeautyDe bevlogen ambassadeurs zetten zich geheel vrijwillig in voor het indoor beauty event The House of Beauty waarvan alle opbrengsten naar Stichting Pink Ribbon gaan. Vanuit een persoonlijke ervaring of ‘gewoon’ vanuit een goed hart. Hoe staan deze ambassadeurs zelf in het leven?

De gesprekken die we voor dit project hebben met onze ambassadeurs raken echt. Ze helpen ons om aandacht te krijgen voor de bewustwording rondom borstkanker en dragen hun betrokkenheid voor dit event uit in de media. Sommige van hen vanuit een persoonlijke ervaring, omdat borstkanker heel dichtbij kwam bij een familielid of kennis. Cynthia Schultz van MissLipgloss.nl: “Een paar jaar geleden ben ik er ontzettend bang voor geweest toen we moesten afwachten of mijn moeder het had. De dag voor kerst belde de huisarts, het bleek onschuldig. Op dat moment kwam het even heel dichtbij.” Ook Josselin Bijl van Amayzine.com heeft het van dichtbij meegemaakt. “Mijn moeder kon gelukkig goed behandeld worden, maar ik weet nu hoe belangrijk het is om niet alleen fijne mensen om je heen te hebben, maar daarnaast ook goed te worden voorzien van kennis, informatie en de beste onderzoeken. En daar is inderdaad geld voor nodig.” Serena Verbon van Beautylab.nl is het daar helemaal mee eens, zij heeft dit gezien als farmaceutisch analist. Tijdens haar studie moleculaire biologie heeft ze stage gelopen in Texas en daar al meegewerkt aan onderzoek naar baarmoederhalskanker. “Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en dat dit echt verschil maakt.”

Powervrouwen inspiratie
Al deze vrouwen zijn pioniers en inspirators, om wat ze online neerzetten en om de manier waarop ze in het leven staan. Lotte Nijborg is Beautify.nl begonnen omdat ze niets liever wilde dan vrouwen inspireren trots te zijn op zichzelf en ze het gevoel te geven dat ze de wereld aankunnen. Debbie Zwiers van Beautyscene.nl moedigt aan om niet alleen te blijven dromen, maar ook te doen. “Ik heb in 2009 ook een stap gezet door een beautyblog te beginnen zonder dat ik wist of er bezoekers zouden komen. Nu heb ik mijn droombaan en dat was nooit gebeurd als ik het niet ‘gewoon’ had geprobeerd.” Serena: “Mensen zijn zo geneigd om overal over te twijfelen, maar soms is het goed om dingen gewoon te doen en te zien waar het je brengt.” Ga voor dingen die je elke dag blij maken! Cynthia: “Ik denk dat we allemaal snel geneigd zijn te denken: genieten komt straks wel of later kan ik leuke dingen doen. Genieten zit in kleine dingen: een zonsondergang, een kop koffie bij mijn favoriete koffiezaakje, een middag vrij nemen om eens een boek te lezen. Wacht niet met leuke dingen doen en geniet van de kleine dingen in het leven.”

Wil jij collecteren via onze ambassadeurs? Dat kan hier.

facebooktwitterpinterestlinkedinmailfacebooktwitterpinterestlinkedinmail